HENRIK-Bed-1
  • 2202
  • HENRIK-Bed-1
  • HENRIK-Bed-2
  • HENRIK-Bed-3

HENRIK bedlampe

HENRIK bedlampe er som de øvrige lamper i serien en klassisk udendørs lampe udført i et eksklusivt design.Havelampen giver en komfortabel og diffus lysudsendelse og ringene beskytter mod direkte blænding.

Lampen er udført i varmgalvaniseret stål med afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Lampen kan tillige leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt eksklusivt i massiv kobber. Lampen leveres med 10 års rustgaranti og konstruktionen gør, at lampen giver god sikring mod vandalisme og hærværk

Parklampen eller bedlampen er velegnet til såvel store som små projekter. Lampen gør sig godt i fx haveanlæg, på kirkegårde og i indkørsler.

Serien består desuden af et pullertlampe samt en væglampe. HENRIK lampeserien kan anvendes i kombination med de større lampeserier KRISTIAN, KNUD3L samt Knud3LED.

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

250(175) x 290 (H x B). 3,0 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 220-2xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber.

Optik

Vælg mellem mundblæst marineglas i klar el. opalhvid-satine og slagfast polycarbonat i klar el. opalhvid.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Mast

Topmonteres på Ø60mm mast. Findes både for nedgravning og for påboltning. Anbefalet højde over jord ca. 0,80-1,50M. Master for nedgravning bør anvendes med vingefundament.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 3x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel.

Downloads

Referencer

- Andelsbolig Viborg
- Botilbudet Solskrænten, Fåborg
- Skærup Kirke
- Burger King, Haverslev