JONAS-Bed-1
  • 1782
  • JONAS-Bed-1
  • JONAS-Bed-2
  • JONAS-Bed-3

JONAS bedlampe

JONAS bedlampe er en enkel lampe i klassisk dansk design. Lampen er godt afskærmet omkring lyskilden, hvilket sikrer et behageligt lys, der ikke blænder og som samtidig sikrer lampen god beskyttelse.

Top- og mellemskærme samt armatur er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Afstandsrøret er udført i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Lampen kan tillige leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur. Lampen leveres med 10 års rustgaranti og leveres med klar mundblæst marineglas. Kan tillige leveres med marineglas i opalhvid.

JONAS Bedlampe kan anvendes i bede, haveanlæg, indkørsler, på kirkegårde, foran indgangspartier og i andre projekter hvor en klassisk dansk produceret lampeserie er efterspurgt. Findes også som væglampe.

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

260(185) x 230 (H x B). 2,7 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 178-2xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur.

Optik

Klar mundblæst marineglas.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Mast

Topmonteres på Ø60mm mast. Findes både for nedgravning og for påboltning. Anbefalet højde over jord ca. 0,50-1,20M. Master for nedgravning bør anvendes med vingefundament.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 3x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel.

Varianter

- Marineglas opalhvid.

Downloads