brIQ-Park-1
  • 6742 brIQ vej
  • brIQ-Park-1
  • brIQ-Park-2
  • brIQ

brIQ vejarmatur

Enkel og stilfuld. Robust og økonomisk. Det er årsagen til at vælge brIQ vejarmatur. I samarbejde med Philips tilbyder vi denne stilfulde lampe med smarte løsninger. Materialet er varmgalvaniseret stål, perfekt til klimaet i Danmark og resten af Skandinavien.

Armaturet er fremstillet i varmgalvaniseret stål og leveres med 10 års garanti mod rustgennemslag. Afskærmningen er i slagfast polycarbonat. Lampen er forsynet med fordelingslinser der understøtter de danske vejregler. BRIQ kan leveres og programmeres efter det specifikke projekt med fx natsænkning.

Philips teknologi indeni; David-kvalitet udenpå. Det perfekte valg til parkeringspladser, gang- og cykelstier, mindre villaveje og parkanlæg.

OBS: kan vælges med topmontage eller sidemontage.

Lysfordeling
for .ldt fil vælg menuen til højre "downloads".

brIQ

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

65(94) x 117 x 357 (H x B x D). 3,8 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse II, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 674-2xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Hele armaturet i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Skruer og møtrikker i syrefast rustfri stål.

Optik

Klar slagfast polycarbonat(PC). Leveres som standard med lysfordelingslinse der understøtter både E og L7 klasser i de danske vejregler. Mulighed for valg af forskellige optiske projekttilpassede løsninger.

Lyskilde

Integreret LED. Philips FastFlex LED G3 27W/740 2698Lm. 4000K. 50K hrs. LITE eller FULL version. FULL version kan fåes til 1-10V eller DALI dæmp. Bemærk! Det angivne wattforbrug og lumenoutput er inkl. armaturets virkningsgrad.

Mast

Topmonteres på Ø60mm bertlet eller konisk parkstolpe. Findes både for nedgravning og for påboltning. Anbefalet højde over jord ca. 3,00-4,00M. . Master for nedgravning bør anvendes med vingefundament og isoleringsindsats.

Montering

Beskyttelseklasse II dobbeltisoleret:
Leveres med 5M kabel 2x1mm2 for tilslutning i sikringsdåse eller anden montagedåse (ikke inkluderet). Skal monteres på mast med montageluge.

Varianter

- Lyskilde 3000K.
- Mulighed for individuel konfiguration tilpasset det aktuelle projekt.

Downloads

Referencer

- Lergravsparken skole. Kbh S.
- CSU Egedammen. Hillerød.
- AAB. Brøndby