FOZZIE-Pullert-1
  • 3901
  • FOZZIE-Pullert-1
  • Fozzie pullert

FOZZIE pullertlampe

FOZZIE er en elegant og flot pullertlampe. Lampen har en slank og skulpturel udformning, der giver et elegant udseende. Den integrerede LED-lyskilde er skjult i toppen og lyset er derfor behageligt afskærmet og reflekteres effektiv via keglereflektoren i bunden af armaturet.

Toplåg og armatur er udført i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur i vores standardfarver hvid, sort og antracit.

Pullertlampen gør sig godt som belysning i indkørsler, park- og haveanlæg og ved firmadomiciler hvor den elegante lampe kommer til sin ret.

Lampen kan leveres både for nedgravning og til påboltning.

Lysfordeling
for .ldt fil vælg menuen til højre "downloads".

Fozzie pullert

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

265 x 134 (H x B). 3,2 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I eller II, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 390-1xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Toplåg og armatur i aluminium, elektrostatisk pulverlakeret mat struktur. Køleindsats i eloxeret aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål.

Optik

Klar slagfast polycarbonat(PC). Hvid reflektor i bund.

Lyskilde

Integreret LED. Philips Fortimo LED Disk module 12W/827 800Lm G3. DIMMABLE (leading edge). 230V modul. Ingen forkobling. 50Khrs.

Mast

Topmonteres på Ø133mm mast. Findes både for nedgravning og for påboltning. Anbefalet højde over jord ca. 0,90-1,20M. Master for nedgravning bør anvendes med vingefundament og isoleringsindsats.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel.
Beskyttelseklasse II dobbeltisoleret:
Leveres med 1M kabel 2x1mm2 for tilslutning i sikringsdåse eller anden montagedåse (ikke inkluderet). Skal monteres på mast med montageluge.

Downloads