MACONG2-Pullert-1
  • 350102
  • MACONG2-Pullert-1
  • MACONG2-Pullert-2
  • MACONG2-Pullert-3

MACON G2 pullertlampe

MACON-G2 pullertlampe er en stilfuld og elegant lampe udført i visionær dansk design. Pullertlampen anvendes med fleksibelt retrofit LED-belysning og giver et flot diffust og velafskærmet lys.

Lampen er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Skruer og møtrikker i rustfrit stål. Lampen kan desuden leveres i en pulverlakeret mat struktur, uanset hvilken udførelse man vælger leveres lampen med 10 års rustgaranti.

MACON-G2 pullertlampen anvendes til fx parkeringspladser, gangstier, park- og haveanlæg samt foran firmadomiciler. Projekteres sammen med de større lampeserier i samme designserie IngolfLED og FlipperLED, hvorved der derved skabes et designmæssigt sammenhæng mellem gangstier, parkanlæg, parkeringspladser og omkringliggende bygninger

Serien består desuden af en væglampe.  

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

225 x 350 (H x B). 4,8 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I eller II, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 350-1xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme, skråstivere samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur.

Optik

Satineret akryl(PMMA). Afskærmning i hvid hulplade.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Mast

Topmonteres på Ø133mm mast. Findes både for nedgravning og for påboltning. Anbefalet højde over jord ca. 1,20-1,50M. Master for nedgravning bør anvendes med vingefundament og isoleringsindsats.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel.
Beskyttelseklasse II dobbeltisoleret:
Leveres med 1M kabel 2x1mm2 for tilslutning i sikringsdåse eller anden montagedåse (ikke inkluderet). Skal monteres på mast med montageluge.

Downloads