MORTEN-Pullert-1
  • 1861
  • MORTEN-Pullert-1
  • MORTEN-Pullert-2
  • MORTEN-pullert-3

MORTEN pullertlampe

MORTEN pullertlampe er en enkel og kompakt lampe, der giver et blødt velafskærmet lys. Lampen er solidt konstrueret og produceres ekstraordinært i en rusten version, der giver et flot rustikt look.

Top- og mellemskærm samt armatur er fremstillet i varmgalvaniseret stål, og afstandsrøret er i aluminium, og skruer og møtrikker i rustfri stål. Lampen leveres desuden i en pulverlakeret mat struktur og i en rust version. Lampen er produceret af solide metaldele. Der er monteret slagfast polycarbonat omkring lyskilden og lampen leveres med 10 års rustgaranti. Lampen er meget modstandsdygtig overfor vandalisme og hærværk.

Pullertlampen har mange anvendelsesmuligheder og er velegnet til såvel private som til professionelle. Lampen gør sig godt til fx stibelysning i boligforeninger og i indkørsler og giver mange muligheder når der skal indrettes udenfor.

Serien består desuden af en væglampe samt et bedlampe.

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

150 x 230 (H x B). 2,4 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I eller II, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 186-1xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt rust.

Optik

Opalhvid slagfast polycarbonat(PC)

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Mast

Topmonteres på Ø133mm mast. Findes både for nedgravning og for påboltning. Anbefalet højde over jord ca. 0,90-1,20M. Master for nedgravning bør anvendes med vingefundament og isoleringsindsats.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel.
Beskyttelseklasse II dobbeltisoleret:
Leveres med 1M kabel 2x1mm2 for tilslutning i sikringsdåse eller anden montagedåse (ikke inkluderet). Skal monteres på mast med montageluge.

Varianter

- Polycarbonat(PC)-skærm klar.

Downloads

Referencer

- Bestseller, Brande
- Toppen, Roskilde
- Lemvig feriecenter
- Erhvervsakademiet, Herning
- Sennels kirkegaard, Thisted
- Ågård efterskole. Egtved