3901 REX
  • 3901 REX

Rex

Rex pullertlampe er en yderst enkel og stilfuld lampe som er super vandalsikker. Den integrerede LED-lyskilde er skjult.

Pullertlampen er udført i varmgalvaniseret stål. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Lampen kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur.

Der ydes 10 års rustgaranti på lampen hvad enten man vælger den varmgalvaniserede eller pulverlakerede version. Pullertlampen anbefales at opsættes ved fx boligforeninger, institutioner, park- og haveanlæg og bytorve.

Rex er har ikke en tilhørende park- eller væglampe men kan med fordel kombineres med fx POPPEL lampeserien eller FOXY væglampe som også har samme enkle design.

Relaterede produkter

Dimensioner

130 x 138 (H x B). 1,4 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 390-1xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Toplåg samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur.

Optik

Klar slagfast polycarbonat(PC). Keglereflektor for optimering af lysfordeling.

Lyskilde


Mast

Ø133mm. Findes både for nedgravning og for påboltning. Anbefalet højde over jord ca. 0,90-1,20M. Master for nedgravning bør anvendes med vingefundament og isoleringsindsats.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel.

Varianter

Kan leveres i andre RAL farver på forespørgsel.