THOMAS-Pullert-1
  • 5101
  • THOMAS-Pullert-1
  • THOMAS-Pullert-2
  • THOMAS-pullert-3

THOMAS pullertlampe

THOMAS pullertlampe er en elegant lampe i klassisk dansk design. Pullertlampen er godt afskærmet omkring lyskilden, hvorved, der sikres et behageligt blændfrit lys, og samtidig giver lampen god beskyttelse mod vandalisme.

Top- og mellemskærme samt armatur er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Afstandsrøret er udført i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Lampen kan tillige leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur, samt helt eksklusivt i massiv kobber. Lampen leveres med klar mundblæst marineglas. Kan tillige leveres med marineglas i opalhvid eller med slagfast polycarbonat. Der ydes 10 års rustgaranti på lampen.

Pullertlampen kan anvendes i private såvel som til professionelle projekter og er velegnet til befærdede områder som f.eks. gangstier, parker, parkeringspladser, boligforeninger og kirkegårde samt foran indgangspartier.

Serien består desuden af en væglampe.

 

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

175 x 250 (H x B). 2,0 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I eller II, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 510-1xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber.

Optik

Vælg mellem mundblæst marineglas i klar el. opalhvid-satine og slagfast polycarbonat i klar el. opalhvid.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Mast

Topmonteres på Ø133mm mast. Findes både for nedgravning og for påboltning. Anbefalet højde over jord ca. 0,90-1,20M. Master for nedgravning bør anvendes med vingefundament og isoleringsindsats.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel.
Beskyttelseklasse II dobbeltisoleret:
Leveres med 1M kabel 2x1mm2 for tilslutning i sikringsdåse eller anden montagedåse (ikke inkluderet). Skal monteres på mast med montageluge.

Downloads

Referencer

- Lundgaardsparken Vrå