1456-JAN23
  • 1456-JAN23

JAN-23 indbygningsspot

JAN-23 indbygningsspot er udført i klassisk dansk design fra David Super Light A/S. Lampen er designet til at blive fremhævet i udhænget, og dermed tage aktiv del i bygningens fremtoning.

Lampen er fremstillet i varmgalvaniseret stål med afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfrit stål. Indbygningsspottet kan tillige leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur, samt helt eksklusivt i massiv kobber. Lampen er forsynet med GU10 fatning for retrofit LED spot.

JAN-23 kan anvendes som belysning under udhæng i private huse såvel som udhæng i butiksfacader, på overdækkede terrasser, indbygget i trappeopgange og mange andre sammenhænge.

Relaterede produkter

Dimensioner

175 x 230 (H x B). 2,0 kg. Indbygningsdybde: 110mm. Hulskæringsmål 140mm.

Klasser

Kapslingsklasse IP54, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 145-6xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Melllemskærme samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber.

Optik

Kegleglas i satineret.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 4x4,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 1,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange med aflastning samt 4 udslagsbrikker uden aflastning.

Downloads