1466-JAN29
  • 1466-JAN29

JAN-29 indbygningsspot

JAN-29 er et indbygningsspot med fokus på klassisk dansk design. Lampen er fremhævet i udhænget og ikke gemt væk. Kan via den store diameter også anvendes til at afdække eksisterende huller i udhænget.

Lampen er fremstillet i varmgalvaniseret stål med afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfrit stål. Indbygningsspottet kan tillige leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur, samt helt eksklusivt i massiv kobber. Lampen er forsynet med GU10 fatning for retrofit LED spot.

JAN-29 kan anvendes som belysning under udhæng i private huse såvel som udhæng i butiksfacader, på overdækkede terrasser, indbygget i trappeopgange og mange andre sammenhænge.

Relaterede produkter

Dimensioner

175 x 290 (H x B). 2,5 kg. Indbygningsdybde: 110mm. Hulskæringsmål 140mm.

Klasser

Kapslingsklasse IP54, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 146-6xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Melllemskærme samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber.

Optik

Kegleglas i satineret.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 4x4,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 1,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange med aflastning samt 4 udslagsbrikker uden aflastning.

Downloads