HENRIK-Væg-1
  • 2204 HENRIK
  • HENRIK-Væg-1
  • HENRIK-Væg-2
  • HENRIK-Væg-3

HENRIK væglampe

HENRIK væglampe er en klassisk og særdeles eksklusiv lampe i absolut topkvalitet med mange anvendelsesmuligheder. Lampen giver en komfortabel lysudsendelse, samtidig med at ringene beskytter mod direkte blænding.

Lampen er udført i varmgalvaniseret stål med afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Lampen kan tillige leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur, samt i massiv kobber.

HENRIK væglampe kan anvendes i mange sammenhænge og er meget velegnet til både store og små projekter samt til private såvel som professionelle.

Serien består desuden af en bedlampe samt en pullertlampe. HENRIK lampeserien kan anvendes i kombination med de større lampeserier KRISTIAN, KNUD3L eller Knud3LED.

 

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

360 x 290 x 320 (H x B x D). 3,2 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke, F-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 220-4xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Mellemskærme samt vægarm i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber.

Optik

Vælg mellem slagfast polycarbonat i klar(std) eller opalhvid PC(rør).

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 3x4,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 1,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange bagud.

Downloads

Referencer

- Botilbudet Solskrænten, Fåborg.
- Juelsminde havn, sejlklubben.