Juelsminde-væg-1
  • 1674 Juelsminde
  • Juelsminde-væg-1
  • Juelsminde-væg-2
  • Juelsminde-væg-3

Juelsminde væglampe

Juelsminde væglampen er super enkel og yderst simpel i sin slanke udformning. Den er udført i traditionel dansk design og giver et hyggeligt op- og nedadrettet lys hvor der kan opstå flotte lysspil på væggen.

Lampen er fremstillet i super moderne stil og er med indbygget LED. Den fås både i varmgalvaniseret stål samt pulverlakeret udførelse.

Juelsminde lampen kan anvendes til såvel private som til professionelle og er velegnet til fx parcelhuse og som vægbelysning til indgangspartier og udvendige altangange i etagebyggerier. Lampen er solid og sikrer mod vandalisme og hærværk.

Lysfordeling
for .ies/.ldt fil vælg menuen til højre "downloads".

JUELSMINDE væg

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

250 x 250 x 65 (H x B x D). 1,0 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP54, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke, F-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 167-4xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Front i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Vægkonsol i rustfri plade. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber på forespørgsel.

Optik

- Polycarbonat(PC)-skærm satineret. UV-stabil. Lyser op/ned. Kan forsynes med LEDspotMV med forskellig spredningsvinkel.

Lyskilde

Lyskilderne er integreret.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange bagud.

Downloads