KLAUS-Væg-1
  • 2004 KLAUS
  • KLAUS-Væg-1
  • KLAUS-Væg-2
  • KLAUS-Væg-3

KLAUS væglampe

KLAUS væglampe er en stilfuld lampe i klassisk dansk design. De 4 ringe gør, at lampen er godt afskærmet omkring lyskilden, hvilket sikrer et behageligt og blændfrit lys.

Top- & Melllemskærme samt vægarm er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan tillige leveres i pulverlakeret mat struktur. Der kan vælges 4 typer afskærmning: Mundblæst marineglas i klar eller opalhvid samt slagfast polycarbonat i klar eller opalhvid. Lampen leveres med 10 års rustgaranti.

KLAUS væglampen er velegnet til fx parcelhuse og som vægbelysning til indgangspartier og er med sit robuste design egnet til boligforeninger og institutioner.

Serien består desuden af en pullertlampe.

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

360 x 180 x 265 (H x B x D). 2,3 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke, F-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 200-4xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme samt vægarm i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur.

Optik

Vælg mellem slagfast polycarbonat i klar eller opalhvid(std) PC(rør).

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 3x4,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 1,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange bagud.

VarianterDownloads