LUKAS-Væg-1
  • 1644 Lukas
  • LUKAS-Væg-1
  • LUKAS-Væg-2
  • LUKAS-Væg-3

LUKAS væglampe

LUKAS væglampen er en tidløs og stilfuld lampe i klassisk dansk design, som kan finde anvendelse i mange forskellige projekter.

Væglampen er udstyret med retrofit LED-belysning, og de indbyggede reflektorer sikrer et optimalt lysudbytte uden at blænde. Monteringen og tilslutningen af lampen er gennemtænkt og der er ingen synlige skruer på fronten.

LUKAS er udført i varmgalvaniseret stål. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber. Lampen leveres med 10 års rustgaranti.

Væglampen kan anvendes i mange sammenhænge og er velegnet som belysning i privat bebyggelse såvel som vægbelysning i indgangspartier, på udvendige altangange i etagebyggerier i boligforeninger samt i institutioner.

LUKAS kan anvendes som bedlampe ved at tilkøbe en mast hertil.

Lysfordeling
for .ldt fil vælg menuen til højre "downloads".

Lukas væg og bed

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

135 x 300 x 80 (H x B x D). 1,9 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP54, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke, F-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 164-4xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Væglampe leveres med front i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Vægkonsol i galvaniseret plade. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber.

Optik

Klar slagfast polycarbonat(PC). UV-stabil. Indbygget reflektor.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange bagud.

Varianter

- Polycarbonat(PC)-skærm satineret.

Downloads

Referencer

- Bymidten Aabybro