MACONG2-Væg-1
  • 3504 MACON-G2
  • MACONG2-Væg-1
  • MACONG2-Væg-2
  • MACONG2-Væg-3

MACON G2 væglampe

MACON-G2 væglampe tilbyder et anderledes og visionært design. Væglampen anvendes med fleksibelt retrofit LED-belysning og giver et flot diffust og velafskærmet lys.

Lampen er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Skruer og møtrikker i rustfrit stål. Lampen kan desuden leveres i pulverlakeret mat struktur og  leveres med 10 års rustgaranti.

MACON-G2 væglampen kan anvendes såvel professionelt som privat og er velegnet til fx parcelhuse, fabriksbygninger, skole, institutioner samt til udskiftning af ældre utidssvarende belysning. Projekteres sammen med de større lampeserier i samme designserie IngolfLED og FlipperLED, hvorved der derved skabes et designmæssigt sammenhæng mellem gangstier, parkanlæg, parkeringspladser og omkringliggende bygninger

Serien består desuden af en pullertlampe.

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

360 x 380 x 285 (H x B x D). 4,3 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke, F-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 350-4xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme, skråstivere samt armatur i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur.

Optik

Satineret akryl(PMMA). Afskærmning i hvid hulplade.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange bagud. Nem og fleksibel tilslutning med snapkobling.

VarianterDownloads