MIKE-Væg-1
  • 2504 MIKE
  • MIKE-Væg-1
  • MIKE-Væg-2
  • MIKE-Væg-3

MIKE væglampe

MIKE væglampen er en elegant og eksklusiv lampe udført med runde linjer. Det klassiske design er kombineret med en solid udførelse og smarte tilslutningsmuligheder. Lampen udsender et behageligt og velafskærmet lys.

Lampen er udført i varmgalvaniseret stål, med afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Lampen kan endvidere leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur, samt i massiv kobber. Der gives 10 års rustgaranti på lampen.

MIKE væglampe er et smukt valg til klassiske bygninger, større parcelhuse, landsteder og eksklusive  hoteller. Lampen benytter en retrofit LED lyskilde så der er mange muligheder for individuel tilpasning af lyset.

Lampeserien består desuden af en pullertlampe og en bedlampe. 

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

400 x 360 x 400 (H x B x D). 4,0 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke, F-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 250-4xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme samt vægarm i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber.

Optik

Klar slagfast polycarbonat. PC (rør).

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 5x6,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 2,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange bagud. Nem og fleksibel tilslutning med snapkobling.

Varianter

- Polycarbonat(PC)-skærm opalhvid.

Downloads

Referencer

- Pinsekirken Viborg