THOMAS-Væg-1
  • 5104 THOMAS
  • THOMAS-Væg-1
  • THOMAS-Væg-2
  • THOMAS-Væg-3

THOMAS væglampe

THOMAS væglampe er en klassisk udendørslampe fra David Super-Light A/S. Lampen er godt afskærmet omkring lyskilden, hvilket sikrer et behageligt lys der ikke blænder og samtidig giver lampen god beskyttelse.

Top- og mellemskærme samt vægarm er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Afstandsrør er udført i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Lampen kan tillige leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt helt eksklusivt i massiv kobber. Leveres med klar mundblæst marineglas. Kan tillige leveres med marineglas i opalhvid eller slagfast polycarbonat. Lampen leveres med 10 års rustgaranti.

THOMAS væglampe kan anvendes såvel professionelt som privat og er velegnet til parcelhuse og som vægbelysning i boligforeninger og til indgangspartier.

Serien består desuden af en pullertlampe. 

 

Gallerier

Relaterede produkter

Dimensioner

365 x 250 x 300 (H x B x D). 2,6 kg.

Klasser

Kapslingsklasse IP56, Isolationsklasse I, Vandalklasse IK10

Godkendelser

CE-mærke, F-mærke

Variationer / find art.nr.

Art.nr.: 510-4xx-yyz

Yderligere info

Materialer

Top- & Melllemskærme samt vægarm i varmgalvaniseret stål i henhold til DS/EN ISO 1461. Afstandsrør i aluminium. Skruer og møtrikker i rustfri stål. Kan også leveres i elektrostatisk pulverlakeret mat struktur samt massiv kobber.

Optik

Vælg mellem mundblæst marineglas i klar el. opalhvid-satine og slagfast polycarbonat i klar el. opalhvid.

Lyskilde

Leveres excl. lyskilde.

Montering

Beskyttelsesklasse I m/jord:
Tilslutningsklemme til 3x4,0mm2. Der kan sløjfes 2 kabler i armaturet, ved sløjfning kan max anvendes 1,5mm2 kabel. 2 kabeltilgange bagud.

Downloads